učinkovita odprava celulita

Ker živimo v časih, kjer sta tehnologija in znanost močno napredovali, se lahko zahvalimo tudi temu, da so s tem prišli učinkoviti pristopi, s katerimi se lahko zagotovi odprava celulita. Nadloga, s katero mora živeti kar 90 % ženske populacije, je sedaj rešljiva.

Z novo tehnologijo, ki predstavlja najvišji standard z bojem proti nakopičeni maščobi, boste lahko od zdaj naprej veliko bolj samozavestne, z bolj gladko in čvrsto kožo, brez pomarančnega videza. Vse to se vam omogoči, brez kakršne koli spremembe življenjskih navad trdijo v podjetju Rehamed.

odprava celulita

Metode in postopki

Seveda si vsaka ženska želi, da bi njena koža bila videti lepa in gladka. To lahko dosežemo z uporabo raznih terapij za splošno izboljšanje videza in razbijanje nepotrebnih maščobnih celic pod kožo.

Učinkovita odprava celulita je v kombinaciji tehnologij, in temelji na:

  • infrardeči svetlobi,
  • vakuumu,
  • masaži ter
  • radiofrekvenčni energiji.

odprava celulita1

S to kombinacijo lahko dosežemo podkožne dele in tako pospešimo metabolizem, cirkulacijo, presnovo v celicah, razstrupljanje telesa ter izboljšamo tonus same kože. To vodi v dva najbolj učinkoviti metodi, ki sta priznani tako v Sloveniji kot v tujini.

Gre za tako imenovano nekirurško LPG Endermologijo in kavitacijo.

Lpg odprava celulita

LPG Endermologija

Popolnoma neboleč postopek, ki se lahko primerja z globinsko masažo. Poteka pa tako, da se z nastavkom aparata, ki deluje na telo v kombinaciji močnega vsesavanja in masiranja, spodbudita arterijski in venski limfni obtok, ki iz telesa odstranjuje strupene snovi. Posledično koža začne tvoriti več kolagena in elastina ter postane bolj napeta. Priporočamo 10-15 ponovitev.

vakumska kavitacija

Kavitacija

Je odprava celulita na popolnoma varen in neboleč način, kar je odlična alternativa liposukciji. Napreden postopek, ki temelji na koncentraciji usmerjanja energije na točno določeni globini tkiva, zagotavlja selektivno razbijanje trdovratnih maščobnih celic v podkožju. Omogoča rezultate, vidne že po prvem postopku. Priporoča se 3-9 terapij.

Postopka, ki smo jih opisali zgoraj, sta zagotovila ob spremljanju in dodajanju redne in raznovrstne prehrane, zadostne količini zaužite tekočine ter dnevne aktivnosti. Odprava celulita bo učinkovita ob večkratnem obisku tretmajev v lepotnem salonu, kot je npr. Rehamed, kjer vam bodo tudi primerno svetovali, za doseganje želenega rezultata.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja