radio frekvenca telesa1

Večino ljudi se z leti začnejo spopadati z težavami s kožo.  Saj ta izgubi sijaj, se začnejo poznati gubice, ni napeta, itd. V večini so ženske tiste, katere začnejo iskati rešitev ter doseči mladosten videz. Ena izmed učinkovitih metod je radiofrekvenca telesa. Terapijo te se doseže z uporabo inovativnega aparata Cryo Derm, ki je zasnovan na revolucionarni CPT tehnologiji. Tretma za obraz in tudi za telo traja med 20 in 30 minutami, rezultati pa so vidni že po prvi terapiji. Za optimalne in bolj dolgoročne rezultate pa se priporoča več terapij, ki jih je dobro obnavljati na 6 mesecev.

radio frekvenca telesa2

Varna radiofrekvenca telesa brez stranskih učinkov

Tretma je povsem varen in neboleč. Med terapijo boste občutili le prijetno toploto, ki bo grela vaš obraz in/ali telo. Radiofrekvenca telesa nima stranskih učinkov, po terapiji se pojavi le občutek bolj napete kože in rahle rdečice, ki pa kmalu izgine, zato po tretmaju lahko brezskrbno nadaljujete z opravki in aktivnostmi.

Ne glede na to ali želite tretma na obrazu ali telesu, sledijo pozitivni učinki:

  • pomlajen in osvežen videz
  • izboljšan tonus
  • zmanjšan videz gubic
  • čvrsta in napeta koža
  • izboljšati izgled kože na notranji in sprednji strani stegen
  • zmanjšati izgled celulita
  • učvrstiti kožo na nadlahteh.

radio frekvenca telesa

Kako radiofrekvenca telesa deluje?

Aparat je sposoben ustvariti visokofrekvenčno polje, ki nastane med aplikatorjem in dvema referenčnima elektrodama, ki sta izolirani od kožnega tkiva. Radiofrekvenca telesa prinaša odlične rezultate zato, ker se s pomočjo aparata lahko spodbudi procese na molekularni ravni, pri čemer so elektroni znotraj molekul pod vplivom električnega polja, kar povzroči vrtenje okoli njihove ravnotežne pozicije.

Zaradi trenja ob gibanju molekul se začne sproščati toplota, ki omogoča globinsko segrevanje tkiv in povzroči vazodiletacijo, pospeši metabolizem, poveča mišični tonus, raztegne tkiva in aktivira fibroblaste oziroma maščobne celice ter spodbudi tvorbo novih kolagenskih vlaken v podkožju. Prednost inovativne CPT tehnologije pa je v tem, da lahko z nizkimi energijami dosežemo želene rezultate.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja