uvoz automobila

Ali veste, da vašega naslednjega avtomobila ne rabite kupiti ravno v Sloveniji? Zaradi boljše ponudbe, možnosti izbire in ugodne cene se vedno več ljudi odloča za uvoz vozil po naročilu iz tujine, največkrat ravno iz zibelke avtomobilizma, Nemčije. Tako lahko pridete do želene znamke in modela avta, tehničnih specifikacij, dodatne opreme in barve brez kompromisov in enormnih stroškov. Da se izognete visokim stroškom transporta in tveganju pri nakupu, sam nakup in uvoz vozil po naročilu raje zaupajte priznanemu podjetju naročiavto.si, ki so že vrsto let zaupanja vredno in vodilno podjetje za izbiro in nakup avta iz tujine v Sloveniji.

naročiavto.si

Zakaj iskanje avta prepustiti strokovnjakom, kot so pri narociavto.si?

 

Uvoz vozil po naročilu pri za to usposobljenih podjetjih vam prihrani dragoceni čas, denar in številne sive lase. Vi le izberete želeni avtomobil in jim zaupate svoje želje, oni ga najdejo, preverijo in se s prodajalcem izpogajajo za boljšo ceno, ki bi jo sami težko dosegli. Ves izkupiček pogajanja gre seveda v vašo korist. Za vas uredijo celotno organizacijo transporta avtomobila v Slovenijo, od prevzema v tujini, transporta s tovornjakom ali vožnje do prevzema v Sloveniji. Ker sočasno urejajo več podobnih situacij, se stroški zmanjšajo. Po transportu v Slovenijo za vas uredijo tudi homologacijo, davek na motorna vozila in zastopanje pred FURSom. Tako se izognete vsej papirologiji in birokraciji, kakšen bo strošek uvoza in davka na motorna vozila, pa si lahko izračunate že vnaprej. Povrhu vsega vam uredijo tudi najbolj ugodno zavarovanje, omogočijo podaljšanje tovarniške garancije do 36 mesecev in uredijo registracijo vozila.

uvoz vozil po naročilu

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu avtomobila v tujini?

Nakup avtomobila v tujini ni mačji kašelj in zahteva kar nekaj previdnosti in izkušenj. Najprej morate biti pozorni na prodajalca, ki avtomobil prodaja. Ker gre za ogled preko spleta in nakup na podlagi tehničnih specifikacij, se lahko pojavi veliko prevarantov ali skritih napak, ki vam jih ne zaupajo. Strokovnjaki za uvoz vozil po naročilu sodelujejo s preverjenimi in zaupanja vrednimi prodajalci, ki jih pred nakupom vedno preverijo. Druga stvar, na katero morate biti pozorni, so stroški transporta in prijave. V stroške nakupa je poleg cene avtomobila potrebno všteti še stroške prevoza s tovornim vozilom ali nadomestne tablice, stroške potovanja v tujino, homologacijo, davek na motorna vozila, zavarovanje ter registracijo.

dokumentacija in priprava vozil

Kako poteka uvoz vozil po naročilu?

Ključno pri opravljanju storitve je zaupanje in transparentnost.  Uvoz vozila po naročilu pri narociavto.si lahko strnemo v 7 enostavnih korakov:

  1. Izpolnite obrazec na spletni strani in sporočite vaše osebne podatke.
  2. Izpolnite kratek vprašalnik o tem, kakšen avto si želite: od znamke, opreme, modela, barve, motorja in podobno.
  3. V naslednjem koraku boste prejeli informativno ceno, po kateri lahko naročite svoj sanjski avtomobil.
  4. Lotijo se iskanja avtomobila, ki ga želite. Ponavadi najdejo vsaj 3 ustrezne avtomobile, ki ustrezajo vašim zahtevam, iskanje pa traja največ 3 dni.
  5. Izmed nabora izberete avtomobil, ki vam najbolj ustreza. Pri tem dobite vse informacije, zgodovino servisov, fotografije in končno ceno do registracije v Sloveniji.
  6. Po potrditvi izbranega avtomobila se dogovorite za način plačila – gotovina, leasing ali kredit.

Počakate približno 3 tedne in vaš jekleni konjiček je pripravljen za na cesto.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja