panelna notranja vrata

Ali vaše stanovanje potrebuje celovito prenovo? Če se boste lotili kompletne prenove ali pa ste tik pred selitvijo v nov dom in iščete novo stavbno pohištvo, potem vas bo nedvomno zanimalo, na kaj vse morate biti pozorni pri izbiri in kako boste našli ustrezna notranja vrata za vaše novo domovanje.

Ste vedeli, da lahko pri podjetju Vrata Vranešič izbirate med skoraj tristo različnimi modeli vrat? Poleg tega pa vam opravijo celovito storitev menjave oziroma vgradnje. Izbirate lahko med štirimi različnimi tipi, kot so na primer panelna, masivna, steklena in stilna notranja vrata, ter različnimi modeli znotraj posameznih tipov.

stilna notranja vrata1.2

Najbolj zaželene so preproste linije

 

Pri kupcih so zelo priljubljena panelna notranja vrata, ki prav s svojimi preprostimi linijami zajemajo bistvo panelnih vrat. Ta so narejena iz sredice, obdane s homogenim in trpežnim HDF panelom, površina pa je zaščitena s CPL folijo oziroma je barvana z zaščitnim lakom.

Sredico si lahko kupec izbere sam glede na svoje potrebe. Izbirate lahko med dvema izvedbama, in sicer Homalight ploščo ali satjem. Sredica iz Homalight plošče je zelo lahko in izdelana iz lesenih vlaken. Za razloko od kartonastega satja se lahko pohvali z višjo zvočno in toplotno izolativnostjo. Zasnovana je za vgradnjo v panelna notranja vrata in notranje lesene predelne stene.

panelna notranja vrata1.1.

Preprostost omogoča raznolike kombinacije materialov, kril in nasadil

 

HDF panel je raven po vsej svoji površini. Pri nekaterih modelih so izrezane odprtine, v katerih so nameščeni polni paneli ali stekla, ki tako ustvarijo preproste kvadratne oblike. Večina panelnih vrat ima dva tečaja oziroma dvoje nasadil, notranja vrata s Homalight ploščo pa samodejno dobijo še tretje nasadilo, ker je takšno krilo težje. Tudi v primeru izbire lahkotnejšega modela je zelo priporočljiva namestitev tretjega nasadila na vseh vratih, saj boste s tem omogočili dolgotrajno življenjsko dobo vrat.

stilna notranja vrata

Kaljeno steklo pričara posebno eleganco

 

Za posebno eleganten videz boste poskrbeli z izbiro vrat s celotnim steklenim krilom. Takšno stekleno krilo je izdelano iz osem milimetrov debelega kaljenega stekla in peskano, da se doseže ”mlečni” videz. Na tak način velika steklena površina poskrbi, da ta unikatna notranja vrata ob menjavi svetlobe in barv popolnoma spremenijo podobo prostora.

Kaljeno steklo omogoča varno uporabo in zagotavlja sodoben videz, ki ga lahko dosežete z izbiro ene od petindvajsetih grafik, ki jih ponuja družinsko podjetje Vrata Vranešič, kjer vam bodo s svojimi večletnimi izkušnjami z veseljem priskočili na pomoč pri prodaji in montaži.

steklena notranja vrata

Večja trdnost zagotavlja varnost

 

S krilom iz kaljenega stekla boste poskrbeli za kar do šestkrat večjo odpornost na udarce od tiste, ki jo ima navadno steklo, zato ste lahko prepričani, da se notranja vrata iz kaljenega stekla ne bodo kar tako razbila. Zanje je namreč značilna tudi do petkrat večja upogibna trdnost, kar pomeni, da leseno krilo sploh ni potrebno, saj takšno stekleno krilo brez težav prenaša vso lastno težo.

Pri steklenih vratih imate pestro izbiro grafik, ki jih imate lahko na notranji ali zunanji strani stekla. Možni pa so tudi različni podboji, ki so vam na voljo v vseh možnih barvnih shemah. Tako si lahko povsem po svojem okusu ustvarite notranja vrata, ki bodo vašemu domu pričarala domačnost in udobje.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja