pes dieta

“…Izredno prepričljivo. Sprva sem bil nekoliko v dvomih, vendar je Ammie srečna in prvič po nekaj letih spet hodi po stopnicah.”

Calum McLean, Ammiejin veterinar, suseška španjelka, stara 12 let

Guyevega napredka sem zelo vesela. Guy je bolj srečen kot v zadnjih 3 letih in spet lahko skupaj uživava na dolgih sprehodih.”Gospa A. Richards,

Guyeva skrbnica, mejni ovčar, star 15 let

Vrnite psu poskočnost

Če opažate, da vaš pes ni več tako poskočen kot nekoč, mu s Prescription Diet Canine j/d ali s Canine j/d Reduced Calorie, s 25% manj kalorijami, lahko vrnete nekdanjo prožnost.

Mnogo psov s starostjo postane togih, še posebno tistih s prekomerno telesno težo. Težave s sklepi se lahko pojavijo tudi pri mlajših psih. j/d je formuliran znašo edinstveno Advanced Mobility Formulo™, ki vsebuje EPA, omega-3 maščobno kislino, katera lajša togost sklepov in izboljša kakovost življenja.

95% skrbnikov, ki so sodelovali v preizkusnem programu Canine j/d, pravi, da so izboljšanje opazili v samo 21 dneh.

 

Opazite razliko pri vašem psu

Če želite, da bo vaš pes tako gibčen kot nekdaj, poskusite z 21-dnevnim testnim hranjenjem s Canine j/d in se o rezultatih prepričajte sami. S pomočjo ocenjevalne tabele spodaj ugotovite, ali bi j/d vašemu psu koristil. Nato naj vaš veterinar potrdi vaše ugotovitve in vam svetuje, kako najbolje ohranjati zdrave sklepe vašega psa.

tabela

 

Končna ocena gibljivosti pri zdravih psih s popolno gibljivostjo znaša 30. Nižji rezultat kaže na težave  z gibljivostjo, kar lahko vpliva na kakovost življenja psa. Spodnji razponi dajo grobo oceno, kako hudo prizadeti so lahko sklepi vašega psa.

28–30: Blago ali nič

24–27: Zmerno

20-23: Močno

19 ali manj: Izredno močno

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja