A1 poslovni paket

Majhna ali srednje velika podjetja težko opravljajo delo brez zanesljivega in hitrega interneta. Za to pa ni treba iskati dragih rešitev. Ponudniki telekomunikacijskih storitev vam za ta namen nudijo poslovni paket, ki poleg interneta nudi tudi stacionarno linijo, ob sklenitvi naročnine pa prejmete še številne ugodnosti in možnosti uporabe orodij, ki vam olajšajo delovanje podjetja in opravljanje dela. To so različni popusti, ugodnejše naprave, ne-vezave, boljši, hitrejši in zanesljivejši internet, kibernetska varnost ter celovita tehnična podpora, ko jo potrebujete. Pogosto na A1 poteka tudi mobilni telefoni akcija, kjer lahko poleg izjemnih popustov dobite tudi najnovejše naprave po najboljših cenah.

internet za podjetja

Internet za podjetja

Vsako podjetje za osnovne storitve potrebuje storitve, ki mu omogočajo nemoteno povezljivost s spletom in fiksno številko. Pri izbiri internetne linije za delovanje podjetja je veliko bolj kot cena pomembna hitrost, stabilnost in zanesljivost. Za delo v pisarni je potreben zmogljivejši dostop, ki premore več obremenitve hkrati, za kar potrebuje vrhunsko omrežje. V številnih podjetjih je za opravljanje dela še vedno potrebna tudi stacionarna linija, seveda vam ponudniki interneta nudijo možnosti priklopa tudi te.

 

Telefonija in storitve

Poslovni paket telekomunikacije in storitev je najem naprav za namen opravljanja dela. Gre za upravljano storitev, ki poleg telekomunikacijskih storitev nudi tudi širok nabor opreme in ostalih storitev, kot so priključitev, nastavitev in prilagoditev funkcij, vzdrževanje opreme za obdobje najema storitve, zagotavljanje kibernetske varnosti, tehnična podpora …

Skupaj s svetovalcem pri izbranem ponudniku telekomunikacijskih storitev boste sklenili poslovni paket, s katerim boste dobili največ za svoj denar, saj bodo pri ponudbi komunikacijskih storitev upoštevali vaše potrebe in želje, pa tudi predlagali stvari, za katere morda ne veste, da jih potrebujete. Z naročniškimi razmerji boste znižali ceno, na voljo pa vam je tudi ugodna mobilni telefoni akcija. Svoja naročniška razmerja, porabo, spreminjanje paketov in dodatne možnosti pa lahko enostavno spremljate preko spletnega portala.

internet za podjetje

Mobilni telefoni akcija A1

Pri ponudnikih skoraj vedno poteka kakšna mobilni telefoni akcija, ko lahko kakovostne in novejše naprave prejmete po najboljši ceni. Ker se dandanes veliko dela lahko opravi preko mobilca, potrebujete takšnega, ki vam nudi najboljše možnosti. Za podjetnike so zanimive naprave priznanih tehnoloških znamk z visoko zmogljivostjo, velikim ekranom, številnimi kamerami in enostavnim upravljanjem. Ko poteka mobilni telefoni akcija, veliko ponudbe obsega tudi ugoden nakup dodatne opreme, kot so slušalke, polnilci, zaščita … In kar je najboljše, skoraj vsaka mobilni telefoni akcija ima možnost, da lahko napravo kupite z obročnim odplačevanjem.

Kibernetska varnost

Kibernetski napadi so dandanes največja grožnja za podjetja. Če želite kakovostno in učinkovito zaščito pred kibernetskimi napadi, je za to treba poskrbeti z integracijo različnih varnostnih rešitev na več nivojih. Marsikateri poslovni paket vam poleg mobilne naprave in interneta nudi tudi celovito varnostno zaščito, s čimer boste zmanjšali število nepovezanih varnostnih rešitev, zmanjšali število napačno zaznanih varnostnih dogodkov, zmanjšali obseg dela in omogočili vašim IT strokovnjakom, da se posvetijo drugim aktivnostim.

Poslovni paket kibernetske varnosti največkrat vsebuje:

  • proaktivno spremljanje in nadzor aktivnosti,
  • preprečevanje kibernetskih napadov,
  • odkrivanje in ukrepanje v celotnem IT okolju podjetja,
  • podpora varnostno-operativnega centra, hiter odziv na kibernetske napade, proaktivno iskanje groženj in obvladovanje tveganj.

internet v podjetju

Nabor storitev interneta stvari za podjetja

V času dela od doma se je povečalo povpraševanje po naboru storitev interneta stvari. Ta namreč obsega številne pametne naprave in mesta, preko katerih lahko vi ali vaši zaposleni opravljajo svoje delo. Gre za pomemben element podjetij, ki upravljajo s podatki. Sodobna IT infrastruktura in programska oprema omogočata učinkovito vključevanje, izmenjavo in obdelavo različnih podatkov, ki ki jih dobimo preko naprav, povezanih v internet. V nabor storitev interneta tako spadajo pametna mesta, pametne trgovine, zasebna brezžična omrežja … Prednosti dostopa do podatkov razširjenega okolja znotraj ali izven poslovnih prostorov prinaša: večjo produktivnost zaposlenih, boljšo utilizacijo sredstev, manj tveganj, prednost pred konkurenco, zvestobo strank in skladnost z regulativo in informacijsko varnostjo.

Varnostni pregledi

Čeprav so kibernetski napadi na podjetja so v zadnjih letih postala stalnica, podjetja še vedno ne posvečajo dovolj pozornosti informacijski varnosti. Najpogosteje so podjetja napadena preko lažnih sporočil in povezav, s čimer jim ukradejo podatke, v najslabšem primeru pa popolnoma onemogočijo delovanje. Da se kaj takšnega ne bo zgodilo vašemu podjetju, izberite poslovni paket, ki vam zagotavlja varnostni pregled. To vključuje zunanji varnostni pregled, varnostno skeniranje, notranji varnostni pregled, pregled aplikacij in test varnostne ozaveščenosti zaposlenih.

poslovni paket

IT rešitve v oblaku

Poslovni paket vam nudi možnost sklenitve dodatnih IT rešitev v oblaku, kot je na primer uporaba programske opreme Word, Excel, Outlook in PowerPoint, ki izboljšujejo produktivnost in konkurenčnost, hkrati pa lajšajo delo zaposlenim. Ena izmed možnosti je tudi možnost beleženja delovnega časa, spremljanje dopustov, službenih poti in pregled prisotnosti, vse to kar preko pametne naprave.

Pisarniške rešitve

Za opravljanje specifičnih del potrebujete tudi specifične storitve. Prva je spletna stran, za katero potrebujete spletno domeno. Pri ponudniku vam lahko preverijo razpoložljivost želene domene, jo zakupijo in uredijo gostovanje na strežnikih, domeno pa tudi registrirajo z vašimi storitvami. Za vse, ki poslujete z gotovino oz. izdajate račune, pa nudijo tudi enostaven program, s katerim lahko izdelujete račune, shranjujete in upravljate artikle, nastavljate plačilna sredstva ter spremljate vaše poslovanje.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja