tisk na majice2

Tisk na majice je postala priljubljena metoda izražanja ustvarjalnosti, sporočanja in oblikovanja osebnega stila. S svojo edinstveno kombinacijo barv, vzorcev in besedil, omogoča, da svojo identiteto izrazite na način, ki je javno viden.

Tisk na majice po naročilu vam omogoča ustvarjanje umetniških del, političnih sporočil, vse do humorja in daje možnost, da svoje misli, navdušenja in ideje prenesete na oblačila, ki jih nosite. Prisluhnite, kako se lahko preprost kos tkanine spremeni v platno za izražanje in kako tisk lahko postane orodje za oblikovanje vaše edinstvene vizualne identitete.

tisk na majice

Včasih tabu, danes visoka moda

Čez leta so različne metode oblikovanja oblačil dosegale le različne velikosti, širine, oblike rokavov in ovratnikov. Vsebovale so standardne barve in oblike. Danes lahko s pomočjo računalniških programov ter vodenih tehnologij izražate svoja mnenja tako, da le oblečete svoj najljubši kos oblačila, ki govori namesto vas.

Tisk na majice se je razširil in naredil velik prestop v svetu mode. Danes tako rekoč več ni treba iti v trgovino in iskati popolno oblikovanega oblačila, saj ga lahko naročite že kar iz udobja svojega doma. Kako?

Enostaven tisk na majice po naročilu

Nova doba nam je omogočila številne enostavne stvari, med drugim so to spletne trgovine, ki vam lahko, samo z nekaj kliki, omogočijo naročen izdelek dostaviti, kar na domači prag. Tako lahko v postopku naročila izberete svoj želeni potisk, besedilo, večjo sliko, barvo in velikost tekstila ter samo pozicijo tiska.

Strokovnjaki vam jo v izbrani tiskarni pokažejo v predogled in nato natisnejo ter pošljejo.

tisk na majic3

Izbira tehnike tiska na majice

Najpogosteje uporabljene so:

  • sitotisk: tudi najstarejša tehnika. Barva se nanaša preko mreže in deluje kot šablona.
  • DTG (Direct-to-Germent): digitalni tisk na majice s posebnim tiskalnikom.
  • Sublimacijski tisk: tehnika, kjer barve prodrejo v vlakna majice, kar omogoča trajnost in obstojnost.

Za izbiro prave tehnike vam bo svetoval strokovnjak, glede na želje in potrebe. V svetu, kjer vizualna podoba igra pomembno vlogo, je ta način postal močno orodje za oblikovanje vizualne identitete. Zato vstopite v svet izražanja in odkrijte moč, ki jo ima tisk na majice.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja