okna vranešič 2

Če ste v fazi gradnje hiše, renovacije stanovanja ali opremljanja pisarne, so ena od tem, o kateri ste ali pa boste morali razmisliti in se pogovoriti, okna. V podjetju Okna Vranešič ponujajo kakovostno in celovito storitev (https://www.okna-vranesic.si/salon-novo-mesto), od svetovanja glede prave izbire, pa do dobave, montaže in servisa. Prava izbira je v veliki meri odvisna od navad uporabnika, njegovih osebnih želja in pričakovanj, pa tudi optimalne skladnosti z ostalimi elementi nepremičnine in doma. Preden se odločite za nakup, si je potrebno odgovoriti na nekaj pomembnih, povsem osnovnih vprašanj, kar je seveda veliko bolj enostavno ob dobrem in pravilnem svetovanju strokovnjakov.

okna vranešič

Kaj so dobra okna?

To je vprašanje, na katerega si bo vsak uporabnik odgovoril drugače, zato velja definicija, da so dobra tista, ki zadovoljijo uporabnika. Temeljne značilnosti izdelkov, ki na zadovoljstvo vplivajo, pa so:

  • vpliv na porabo energije za ogrevanje ali hlajenje prostora,
  • zaščita pred zunanjimi dejavniki, kot so hrup in vdor vode,
  • enostavnost uporabe, čiščenja in vzdrževanja,
  • vpliv na vrednost nepremičnine,
  • estetska vrednost.

okna

Dejavniki, ki vplivajo na pravilno izbiro oken

Ko boste izbirali med zares široko ponudbo izdelkov na trgu, je pomembno, da se osredotočite predvsem na značilnosti, ki imajo ključen vpliv na kakovost:

  • sestava izdelka: PVC ali lesena okna ter kombinacija z aluminijem,
  • energijska učinkovitost: nižja kot je vrednost toplotne prehodnosti – količine energije, ki v povprečju prehaja na kvadratni meter površine okna pri temperaturni razliki 1K, večja je energijska učinkovitost oziroma prihranek pri izgubi energije,
  • vgradna širina: večja kot je širina profila, ki je sicer povezana z načinom gradnje in se meri v milimetrih, manjša je toplotna prehodnost ter večji prihranek pri izgubi energije.

V podjetju Okna Vranešič je zadovoljstvo uporabnikov na prvem mestu, zato je njihov cilj, da skozi strokovno svetovanje uporabniku ponudijo prave izdelke z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo ter med njihovimi željami, potrebami in ponudbo na trgu.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja