rabljena računalniška oprema

Rabljena računalniška oprema, ki jo dobite v nekaterih specializiranih prodajalnah se razlikuje od tiste, ki jo lahko kupite v trgovini, ker izhaja iz poslovne linije, medtem ko so trgovinski računalniki iz široko-potrošne linije. Razlika med poslovno in široko-potrošno linijo je ogromna, predvsem v kvaliteti in življenjski dobi. Rabljena računalniška oprema iz poslovne linije je izdelana iz bistveno boljših materialov, kar ji omogoča mnogo daljšo življenjsko dobo v primerjavi s tisto iz široko-potrošne linije. Poleg tega ponuja uporabnikom tiho in stabilno delovanje, kar izboljšuje celotno uporabniško izkušnjo.

baseus1 (1)

Ustvarjanje naprednih povezav

Blagovna znamka Baseus je znana po kakovostnih in raznolikih izdelkih, ki zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo. Ponudba Baseus vključuje široko paleto izdelkov, ki zadovoljijo različne potrebe uporabnikov.  Več si preberite na naslovu: https://www.techtrade.si/baseus. Med njihovimi izdelki so raznoliki USB kabli, vključno s tistimi z Lightning Apple priklopom, HDMI kabli, USB polnilci, prenosne baterije, ušesne slušalke in priklopne postaje z različnimi priklopi. Blagovna znamka zagotavlja zanesljive in funkcionalne izdelke za vaše pametne naprave. Poleg osnovnih povezovalnih izdelkov so na voljo tudi pametni dodatki, ki olajšajo vsakdanje opravke.

Vzdržljiva moč in nepremagljiva zanesljivost

Rabljena računalniška oprema iz poslovne linije je večini potrošnikov nepoznana, ker je za končne kupce predraga, zato jo redko najdete na trgovskih policah in zanjo morda še niste slišali. Njena visoka cena je predvsem posledica vgrajenih visokokakovostnih materialov. Ta rabljena računalniška oprema je zasnovana za trdo vsakodnevno delo v različnih pogojih, 24 ur na dan, 7 dni na teden, vse leto. Prvotno je bila last velikih podjetij iz tujine, večjih bank in zavarovalnic. Uporabljena je bila v pisarniškem okolju, zato je vizualno odlično ohranjena.

rabljena računalniška oprema2

Visoka učinkovitost in vsestranska uporaba

Baseus A3 Lite brezžični ročni sesalnik je nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu, pisarni in avtomobilu. Baseus ročni sesalnik odlikuje visoka kakovost, delovna učinkovitost in zanesljivost. S sposobnostjo ustvarjanja visokega delovnega tlaka omogoča hitro in enostavno odstranjevanje umazanije s površin, kar pripomore k hitrejšemu in učinkovitejšemu čiščenju. Brezžična zasnova omogoča uporabo naprave tudi na prostem, brez omejitev gibanja. Poleg funkcije sesanja lahko ta naprava deluje tudi kot mini kompresor, primeren za napihljive igrače, žoge za jogo, vzmetnice in še več. S pralnim Hepa filtrom pa zagotavlja učinkovito zadrževanje najmanjših delcev umazanije, kar poskrbi za čisto okolje in svež zrak v vašem domu.

Baseus2 (1)

Drugo življenje za tehnološke dragulje

Rabljena računalniška oprema iz poslovne linije je bila ob nakupu zelo draga. Ste se kdaj vprašali, kaj pomeni, da je rabljena računalniška oprema obnovljena? Obnova ji povrne življenje in ji omogoči novo uporabniško izkušnjo. Obstajajo različne stopnje obnove, ki jih je pomembno razumeti. Prva stopnja so naprave, ki niso bile podvrženi niti tehnični niti vizualni obnovi. Pri teh napravah je možnost tehničnih napak velika. Druga stopnja obnove obsega naprave, ki so bile strogo testirane in so tehnično brezhibne. Vsaka komponenta je temeljito preverjena, in če je katerakoli komponenta slaba, jo zamenjajo. Takšne naprave so popolnoma tehnično brezhibne in se jih označi kot obnovljene.

Priklopna postaja za različne možnosti povezovanja

Baseus priklopna postaja 11v1 je opremljena s 3x USB 5Gbps, 2x HDMI in VGA vhodi, ki omogočajo hkraten priklop kar treh monitorjev. Poleg tega so na voljo tudi 3,5 mm avdio vhod, čitalec SD kartic in Gigabit ethernet priključek, kar omogoča širok spekter povezljivosti. Za dodatno udobje podpira tudi hitro polnjenje preko TipC vhoda s kapaciteto do 100W. Ta priklopna postaja je idealna rešitev za uporabnike, ki potrebujejo več možnosti povezovanja in hkraten priklop več naprav na svojem delovnem mestu. Baseus PowerBank Overseas Edition s kapaciteto 30000 mAh je odlična izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo in zmogljivo prenosno baterijo. S svojim futurističnim dizajnom in številnimi priključki omogoča polnjenje več naprav hkrati. Z močjo 65W PD pa podpira tudi hitro polnjenje prenosnikov.

Baseus (1)

Tehnično in vizualno obnovljene naprave

Najvišjo stopnjo predstavlja rabljena računalniška oprema, ki je bila temeljito obnovljena tako tehnično kot vizualno. To pomeni, da ne le da deluje brezhibno, ampak ima tudi brezhiben videz, kar pomeni, da je skoraj enakovredna novi. Pred uporabo pri vas so bile običajno take naprave iz poslovne linije krajši čas v rabi izključno pri večjih podjetjih v tujini, kar zagotavlja njihovo zanesljivost in kakovost. Takšne naprave imajo dolgo življenjsko dobo. Ob predpostavki skrbnega ravnanja bo brezhibno delovala najmanj štiri do šest let. Te naprave odlikuje kakovostna izdelava, nadpovprečne komponente ter tiho in zanesljivo delovanje. Ko jih kupite, ste lahko prepričani, da so izdelki brezhibni, temeljito testirani in fizično nepoškodovani. Če bi naključno našli kakršnokoli nepopolnost, jo dokumentirajo in izdelek prodajo po znižani ceni.

rabljena računalniška oprema1

Podstavek za prenosnik

Z Baseus aluminijastim podstavkom za prenosnik v srebrni barvi si zagotovite sanjsko udobje med delom ali sprostitvijo. Ta podstavek je popolna rešitev za prenosnike velikosti od 11 do 17.3 palcev ter zagotavlja učinkovito odvajanje toplote. Njegova nastavljiva zasnova omogoča enostavno prilagajanje po vaših potrebah. Izdelan je iz visokokakovostnih aluminijevih zlitin, kar mu zagotavlja izjemno vzdržljivost. Ta podstavek lahko brez težav prenese obremenitev do 10 kg, kar pomeni, da je idealna izbira za vsakodnevno uporabo vašega prenosnika.

0 replies

Pusti komentar

Se želiš pridružiti razpravi?
Sodeluj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja